Startdata

Informatie

Training Angstklachten en -stoornissen

Training Angstklachten en -stoornissen Module TV

Inhoud

Een overzicht van de verschillende startdata en leslocaties staat aan de linkerkant van de pagina weergegeven. Voor de uitgebreidere planning kunt u de gewenste startdatum aanklikken, te vinden onder het kopje “planning”.

Tijdens deze 2-daagse therapeutische verdiepingsmodule krijgt u zicht op verschillende soorten angststoornissen en de behandeling ervan vanuit verschillende stromingen, zoals RET, ACT, Hypnotherapie.

Coaches, counselors en therapeuten kunnen in het kader van bij- en nascholing diverse therapeutische verdiepingsmodules volgen, waarin zij competenties ontwikkelen om cliënten in uiteenlopende levensfasen adequaat te ondersteuenen bij het uitwerken van problemen van sociaal-emotionele, gedragsmatige, psychische, psychosomatische en relationele aard.

Ieder mens voelt zich wel eens bang of angstig. Als zich een spannende, nieuwe situatie aandient of wanneer er sprake is van bedreiging zijn angstgevoelens en bijbehorende lichamelijke verschijnselen veelal functioneel. Als de angstklachten echter aanhouden, geregeld komen opzetten of niet in verhouding staan tot de situatie kan er een angststoornis ontstaan. In deze module krijgt u op ervaringsgerichte wijze zicht op verschillende soorten angststoornissen (paniekaanval, sociale fobie (faalangst), dwanggedachten en -handelingen etc.) en de behandeling ervan. Daarbij wordt de link gelegd naar thema's als trauma, verlies en rouw, hechting.

Geaccrediteerd door SNRO. PE-punten PsBK/MBK: 61 uur/2 EC's

Leslocaties: DoornUtrecht, en Hoofddorp

  Meer informatie over deze training? Klik hier

  Prijs

  Prijs € 1.500,00
  Totaal € 1.500,00

  Planning

  Contact


  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BGL via telefoon: 023-555 67 55 of e-mailadres: info@bgl.nl.