Startdata

Informatie

Training Hypnotisch taalgebruik en verbeelding

Training Hypnotisch taalgebruik en verbeelding Module TV

Inhoud

Een overzicht van de verschillende startdata en leslocaties staat aan de linkerkant van de pagina weergegeven. Voor de uitgebreidere planning kunt u de gewenste startdatum aanklikken, te vinden onder het kopje “planning”.

Tijdens de therapeutische verdiepingsmodule Hypnotisch taalgebruik en verbeelding staat het herkennen en benutten van non-specifieke taalpatronen en beeldspraak in het verhaal van de cliënt centraal.

Coaches, counselors en therapeuten kunnen in het kader van bij- en nascholing diverse therapeutische verdiepingsmodules volgen, waarin zij competenties ontwikkelen om cliënten in uiteenlopende levensfasen adequaat te ondersteuenen bij het uitwerken van problemen van sociaal-emotionele, gedragsmatige, psychische, psychosomatische en relationele aard.

In deze module staat het herkennen en benutten beelden in het verhaal van de cliënt centraal. Een belangrijk uitgangspunt dat we in de therapie hanteren, is dat mensen alle benodigde hulpbronnen in huis hebben of kunnen ontwikkelen om hun doelen te bereiken. Soms hebben zij de hulp van u als therapeut nodig om hun eigen schatkist te ontsluiten. Hiervoor kunt u op een bewuste, gezonde en veilige manier gebruik maken van het spontane en natuurlijke vermogen van mensen om in trance te gaan. Met behulp van trance begeleidt u hen naar een bewustzijnstoestand van verhoogde concentratie. Terwijl de aandacht de cliënt zich steeds verder naar binnen richt, stimuleert u hen via creatieve werkvormen en metaforische beeldspraak uit de ‘probleemtrance’ te stappen en op onbewust niveau te zoeken naar passende oplossingen voor hun vraag.

  Leslocaties: DoornUtrecht, en Hoofddorp

    Meer informatie over deze training? Klik hier

    Prijs

    Prijs € 1.500,00
    Totaal € 1.500,00

    Planning

    Contact


    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BGL via telefoon: 023-555 67 55 of e-mailadres: info@bgl.nl.