Startdata

za 14 dec Kontakt der Kontinenten UTR, Amersfoortsestraat 20 Inschrijven
Informatie

Training Gezins- en relatiedynamiek in therapie

Training Gezins- en relatiedynamiek in therapie Module TV

Inhoud

Een overzicht van de verschillende startdata en leslocaties staat aan de linkerkant van de pagina weergegeven. Voor de uitgebreidere planning kunt u de gewenste startdatum aanklikken, te vinden onder het kopje “planning”.

Tijdens de 2-daagse therapeutische verdiepingsmodule Gezins- en relatiedynamiek leert hoe u gezinnen kunt ondersteunen om de onderlinge verbinding te herstellen en de sfeer te verbeteren.

Coaches, counselors en therapeuten kunnen in het kader van bij- en nascholing diverse therapeutische verdiepingsmodules volgen, waarin zij competenties ontwikkelen om cliënten in uiteenlopende levensfasen adequaat te ondersteuenen bij het uitwerken van problemen van sociaal-emotionele, gedragsmatige, psychische, psychosomatische en relationele aard.

Gezinnen en relaties bestaan er in alle soorten en maten. Elk gezin heeft een eigen dynamiek, maar wat alle gezinnen gemeen hebben, is dat ze vanuit liefde zijn ontstaan. Hiervan uit ontstaan er verbindende patronen die de relatie bekrachtigen, waardoor er veiligheid ontstaat en er sprake is van onderlinge waardering en ondersteuning. Op het moment dat angst, teleurstelling en/of wrok op de voorgrond treden en het dagelijks leven gaan beheersen, ontstaan er ontwrichtende patronen die leiden tot onveiligheid, conflict en verwijdering. Deze ontwrichtende patronen hebben invloed op de individuele therapie. In deze module leert u inschatten wanneer een gezins- of relatiesessie het proces van de cliënt ondersteunt. U leert hoe u als therapeut gezinnen kunt ondersteunen om de onderlinge verbinding te herstellen en de sfeer te verbeteren

Leslocaties: DoornUtrecht, en Hoofddorp

  Meer informatie over deze training? Klik hier

  Prijs

  Prijs € 1.500,00
  Totaal € 1.500,00

  Planning

  Module Datum Van Tot Locatie
  Les 1 za 14-12-2024 10:00 17:00 Kontakt der Kontinenten UTR, Amersfoortsestraat 20
  Les 2 za 11-1-2025 10:00 17:00 Kontakt der Kontinenten UTR, Amersfoortsestraat 20

  Contact


  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BGL via telefoon: 023-555 67 55 of e-mailadres: info@bgl.nl.