Startdata

Informatie

Training Emotieregulatie

Training Emotieregulatie Module TV

Inhoud

Een overzicht van de verschillende startdata en leslocaties staat aan de linkerkant van de pagina weergegeven. Voor de uitgebreidere planning kunt u de gewenste startdatum aanklikken, te vinden onder het kopje “planning”.

Tijdens de 2-daagse therapeutische verdiepingsmodule Emotieregulatie leert u hoe u cliënten kunt begeleiden bij het herkennen, erkennen en (anders) uiten van hun emoties.

Coaches, counselors en therapeuten kunnen in het kader van bij- en nascholing diverse therapeutische verdiepingsmodules volgen, waarin zij competenties ontwikkelen om cliënten in uiteenlopende levensfasen adequaat te ondersteuenen bij het uitwerken van problemen van sociaal-emotionele, gedragsmatige, psychische, psychosomatische en relationele aard.

In deze module krijgt u verdiept inzicht in hoe mensen hun emoties reguleren en waarom ze dit doen. U leert hoe u cliënten kunt begeleiden bij het herkennen, erkennen en (anders) uiten van hun emoties. Daarbij is het belangrijk dat u onderscheid leert maken tussen uw eigen emoties en die van de cliënt. U verwerft fysiologische kennis van de hersenen en emoties, leert onderscheid te maken tussen copingsstijlen die leiden tot positieve ontwikkeling of juist problematisch gedrag. Specifiek is er aandacht voor dialectische gedragstherapie die zich richt op het beheersbaar maken van (sterke) emoties en vaak wordt ingezet bij borderline problematiek.

Geaccrediteerd door SNRO. PE-punten PsBK/MBK: 57 uur/2 EC's

  Leslocaties: DoornUtrecht, en Hoofddorp

    Meer informatie over deze training? Klik hier

    Prijs

    Prijs € 1.500,00
    Totaal € 1.500,00

    Planning

    Contact


    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BGL via telefoon: 023-555 67 55 of e-mailadres: info@bgl.nl.