Startdata

vr 3 apr 26 Online Inschrijven
Informatie

Training Stress, burn-out en depressie-N

Training Stress, burn-out en depressie-N Cursus

Inhoud

Een overzicht van de verschillende startdata en leslocaties staat aan de linkerkant van de pagina weergegeven. Voor de uitgebreidere planning kunt u de gewenste startdatum aanklikken, te vinden onder het kopje “planning”.

Tijdens deze 2-daagse therapeutische verdiepingsmodule leert u klachten die samen stress, burn-out en depressie te herkennen en krijgt u handvatten voor passende hulpverlening.

Coaches, counselors en therapeuten kunnen in het kader van bij- en nascholing diverse therapeutische verdiepingsmodules volgen, waarin zij competenties ontwikkelen om cliënten in uiteenlopende levensfasen adequaat te ondersteuenen bij het uitwerken van problemen van sociaal-emotionele, gedragsmatige, psychische, psychosomatische en relationele aard.

Spanning en stress horen bij het leven en stimuleren ons tot het leveren van goede prestaties. Problemen ontstaan wanneer we langdurig onder spanning komen te staan en de stress chronisch wordt. In de therapeutische praktijk zult u veelvuldig te maken krijgen met mensen die ver over hun eigen grenzen zijn gegaan en kampen met klachten van uiteenlopende aard: uitputting, slapeloosheid, lusteloosheid, neerslachtigheid, zinloosheid, vergeetachtigheid, het gevoel te kort te schieten etc. Belangrijk is dat u als therapeut in staat bent de klachten van uw cliënten goed te duiden. Is er sprake van chronische stress, overspannenheid, burn-out of depressie? U krijgt u handvatten aangereikt om passende hulpverlening te bieden bij genoemde klachten.

Geaccrediteerd door SNRO. PE-punten PsBK/MBK: 93 uur/3 EC's

Meer informatie over deze training? Klik hier

Prijs

Prijs € 1.500,00
Totaal € 1.500,00

Planning

Module Datum Van Tot Locatie
Les 1 vr 3-4-2026 10:00 17:00 Online
Les 2 vr 17-4-2026 10:00 17:00 Aristo Lunetten Utrecht, Brennerbaan 150 Utrecht

Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BGL via telefoon: 023-555 67 55 of e-mailadres: info@bgl.nl.