Startdata

vr 6 sep Aristo Lunetten Utrecht, Brennerbaan 150 Utrecht Inschrijven
Informatie

Training Emotieregulatie-N

Training Emotieregulatie-N Cursus

Inhoud

Een overzicht van de verschillende startdata en leslocaties staat aan de linkerkant van de pagina weergegeven. Voor de uitgebreidere planning kunt u de gewenste startdatum aanklikken, te vinden onder het kopje “planning”.

Tijdens de 2-daagse therapeutische verdiepingsmodule Emotieregulatie leert u hoe u cliënten kunt begeleiden bij het herkennen, erkennen en (anders) uiten van hun emoties.

Coaches, counselors en therapeuten kunnen in het kader van bij- en nascholing diverse therapeutische verdiepingsmodules volgen, waarin zij competenties ontwikkelen om cliënten in uiteenlopende levensfasen adequaat te ondersteuenen bij het uitwerken van problemen van sociaal-emotionele, gedragsmatige, psychische, psychosomatische en relationele aard.

In deze module krijgt u verdiept inzicht in hoe mensen hun emoties reguleren en waarom ze dit doen. U leert hoe u cliënten kunt begeleiden bij het herkennen, erkennen en (anders) uiten van hun emoties. Daarbij is het belangrijk dat u onderscheid leert maken tussen uw eigen emoties en die van de cliënt. U verwerft fysiologische kennis van de hersenen en emoties, leert onderscheid te maken tussen copingsstijlen die leiden tot positieve ontwikkeling of juist problematisch gedrag. Specifiek is er aandacht voor dialectische gedragstherapie die zich richt op het beheersbaar maken van (sterke) emoties en vaak wordt ingezet bij borderline problematiek.

Geaccrediteerd door SNRO. PE-punten PsBK/MBK: 57 uur/2 EC's

  Meer informatie over deze training? Klik hier

  Prijs

  Prijs € 1.500,00
  Totaal € 1.500,00

  Planning

  Module Datum Van Tot Locatie
  vr 6-9-2024 10:00 17:00 Aristo Lunetten Utrecht, Brennerbaan 150 Utrecht
  vr 27-9-2024 10:00 17:00 Online

  Contact


  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BGL via telefoon: 023-555 67 55 of e-mailadres: info@bgl.nl.