Startdata

Informatie

Teamcoaching 2: Werken aan teamresultaat

Teamcoaching 2: Werken aan teamresultaat Module TC

Inhoud

Een overzicht van de verschillende startdata en leslocaties staat aan de linkerkant van de pagina weergegeven. Voor de uitgebreidere planning kunt u de gewenste startdatum aanklikken, te vinden onder het kopje “planning”.
In deze module gaat u ervaringsgericht en praktisch aan de slag met het werken aan teamresultaat dor te coachen op zowel de onderstroom als bovenstoom. Kernbegrip: daarbij is wendbaarheid.

  De training teamcoaching bestaat uit drie opeenvolgende modules, waarin verschillende facetten van succesvolle teamsamenwerking centraal staan. We sluiten hierbij aan op het teamsamenwerkingsmodel van Patrick Lencioni. Tijdens de trainingsdagen leert u hoe u een bewuste verbinding kunt maken tussen:

  • het ontwikkelen van uw competenties als teamcoach;
  • het verwerven van inzicht in actuele ontwikkelingen, vraagstukken en spanningsvelden in de organisatiecontext en de effecten ervan op teams en individuele teamleden;
  • het zelfstandig vormgeven van de eigen professionele ontwikkeling als teamcoach.

  In deze verbinding ontwikkelt u de werkzame kwaliteiten en handelingsperspectieven om teams professioneel te ondersteunen in hun ontwikkeling naar zelfsturing en resultaatgerichtheid. Iedere module wordt afgerond met een deelcertificaat.

  De drie modules maken onderdeel uit van de 10-daagse geaccrediteerde opleiding tot Teamcoach

  De modules zijn geaccrediteerd door de NOBCO. 

  Opleidingsduur
   3 dagen per module

  Scholingsvorm
  Blended Learning: e-learning en klassikaal onderwijsLeslocatie: Soesterberg/Kontakt der Kontinenten

   Doelgroep
   Steeds vaker wordt de hulp van een teamcoach ingeroepen om teams te ondersteunen in het stroomlijnen van de samenwerking, in het stimuleren van hun ontwikkeling, bij het inspelen op veranderingen en bij realiseren van performanceverbetering.

   Erkenning
   NOBCO 18 PE-punten per module

   Meer informatie over deze training? Klik hier

   Prijs

   Prijs € 1.500,00
   Totaal € 1.500,00

   Planning

   Contact


   Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BGL via telefoon: 023-555 67 55 of e-mailadres: info@bgl.nl.