Startdata

vr 24 jan 25 Online Inschrijven
Informatie

Training Verlies en Rouw

Training Verlies en Rouw Opleiding TV

Inhoud

Een overzicht van de verschillende startdata en leslocaties staat aan de linkerkant van de pagina weergegeven. Voor de uitgebreidere planning kunt u de gewenste startdatum aanklikken, te vinden onder het kopje “planning”.

Tijdens deze therapeutische verdiepingsmodule Verlies en Rouw leert u hoe u rouwende zinvol kunt begeleiden in hun verlies- en rouwproces, rekening houdend met de levensfase van de cliënt.

Coaches, counselors en therapeuten kunnen in het kader van bij- en nascholing diverse therapeutische verdiepingsmodules volgen, waarin zij competenties ontwikkelen om cliënten in uiteenlopende levensfasen adequaat te ondersteunen bij het uitwerken van problemen van sociaal-emotionele, gedragsmatige, psychische, psychosomatische en relationele aard.

Als therapeut zult u vaak in aanraking komen met vele vormen van verlies. Niet alleen afscheid nemen van dierbaren, maar ook verlies van werk, gezondheid, relaties en vriendschappen, hoop en verwachtingen kunnen mensen, jong en oud, in de kern raken. Als therapeut leert u hoe u rouwenden zinvol kunt begeleiden in hun verlies- en rouwproces, rekening houdend met de levensfase van de cliënt. Daarbij gaat het niet om het wegwerken of oplossen van verdriet, maar om het proces van loslaten en verbinden, het integreren van het verlies in het leven, zonder de verbinding te verliezen. 

Zowel praktische oefening van interventies als zelfreflectie zijn hierbij belangrijk

Geaccrediteerd door SNRO. PE-punten PsBK/MBK: 56 uur/2 EC's

Scholingsvorm
Blended Learning: e-learning en klassikaal onderwijsLeslocatie: Aristo Utrecht Lunetten

  Meer informatie over deze training? Klik hier

  Prijs

  Prijs € 1.500,00
  Totaal € 1.500,00

  Planning

  Module Datum Van Tot Locatie
  Les 1 vr 24-1-2025 10:00 17:00 Online
  Les 2 vr 7-3-2025 10:00 17:00 Aristo Lunetten Utrecht, Brennerbaan 150 Utrecht

  Contact


  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BGL via telefoon: 023-555 67 55 of e-mailadres: info@bgl.nl.